Een hospice voor de Bommelerwaard, helpt u mee?

« terug naar overzicht
12-10-2020 -


Stichting Hospice de Samaritaan wilde een hospicevoorziening tot stand brengen voor de inwoners van de Bommelerwaard en benaderde ons voor het ontwerp hiervan. Dit resulteerde in een huis waar mensen in alle rust en waardigheid hun laatste levensfase kunnen afsluiten in een sfeer die de thuissituatie zoveel mogelijk benadert. Het gebouw moet door de huiselijke sfeer en ruimte opvallen, maar ook voldoende privacy bieden aan gasten, hun familie en bekenden. Lees hier meer over het project. Om 'Hospice De Samaritaan Bommelerwaard' te kunnen realiseren zijn inmiddels belangrijke stappen gezet en het bouwplan ligt klaar. Het doel is om in 2021 te openen. Waaraan nog ontbreekt zijn voldoende financiële middelen. Het bestuur, en ook wij, zijn ervan overtuigd dat deze onmisbare maatschappelijke voorziening in een behoefte binnen de Bommelerwaard voorziet. Maar om het hospice te kunnen bouwen en inrichten is meer dan anderhalf miljoen euro nodig. We vragen daarom hulp van het bedrijfsleven en alle inwoners van de Bommelerwaard. Ook dankzij uw hulp kan het hospice gestalte krijgen.

Steun het hospice om de benodigde fondsen bijeen te brengen. Dit kan door vrijwillige giften, donaties, legaten, sponsoring en via de Vrienden van het Hospice. Elke financiële bijdrage is van harte welkom. Het bankrekening nummer is NL85RABO0166224030 t.n.v. Stichting Hospice De Samaritaan.

Meer informatie is te vinden op de website van het hospice.
Meer weten over hoe wij tijdens zo'n project te werk gaan en wat we mogelijk voor u kunnen betekenen? Lees hier meer over onze werkwijze.