FreSjo & van Grinsven: ons 100e dakkapel!

« terug naar overzicht
19-10-2020 -

Het plaatsen van een dakkapel is een mooie en slimme oplossing als u meer ruimte en licht in uw woning wilt creëren. Misschien droomt u al een tijdje van een eigen hobbykamer, een extra kamer of extra licht en ruimte in uw badkamer. Voor elke wens en situatie hebben wij een geschikte oplossing.

Inmiddels hebben we een mooie mijlpaal bereikt: het 100e dakkapel in samenwerking met onze partner Van Grinsven Dakkapellen! In dit partnerschap verzorgt FreSjo de vergunning, werkt het ontwerp uit en toetst dit aan alle regelgevingen. Buiten deze samenwerking om hebben we bij FreSjo al zo'n 500 dakkapelen mogen verzorgen voor diverse opdrachtgevers. Hiervoor werken we ook samen met andere partners zoals FARO Timmerwerken BV.

Zo hebben we onlangs voor een woning in 's-Hertogenbosch gezorgd dat het gewenste dakkapel geplaatst kon worden. In deze tekeningen ziet u de visualisatie van de bestaande en de nieuwe situatie. Bekijk het project hier.
Meer weten over het laten ontwerpen van een dakkapel en verzorgen van de benodigde vergunningen? Lees hier over onze aanpak of neem direct contact op.