Nu plannen, voorjaar bouwen

« terug naar overzicht
13-10-2015 - Waarschijnlijk bent u in de laatste maanden van het jaar bezig met de feestdagen en denkt u niet zo snel aan het (ver)bouwen van uw woning. Wellicht heeft u wel wat plannen in en om de woning maar worden die voorlopig even vooruit geschoven tot dat het weer wat beter wordt in het voorjaar van 2016. Heeft u er dan wel bij stilgestaan dat er vaak een traject aan vooraf gaat voordat u daadwerkelijk wat kunt gaan doen?

Zeker als u een omgevingsvergunning nodig heeft voor uw bouwplannen is het niet onverstandig deze tijdig aan te vragen. Alleen de behandeling van de aanvraag door de gemeente neemt op zijn minst al 8 weken in beslag. Wanneer uw omgevingsvergunning verleend wordt heeft u waarschijnlijk ook nog wat tijd nodig voor een aanbesteding.

Voordat dit alles in gang gezet kan worden moeten er eerst bouwtekeningen gemaakt worden. Daar komt FreSjo voor u in beeld. Wij kunnen uw plannen visueel maken en samen met u de juiste keuzes uitwerken om tot een definitief ontwerp te komen. Vervolgens dienen wij desgewenst voor u de omgevingsvergunning in en onderhouden wij contact met de gemeente over de voortgang van uw aanvraag.

Wilt u meer weten over wat FreSjo u kan bieden? Kijk dan eens onder diensten of neem vrijblijvend contact met ons op. Wij adviseren u graag.