Bouwtekeningen Rosmalen

U bent waarschijnlijk op zoek naar iemand die bouwtekeningen voor u kan maken in de regio Rosmalen. Dan bent u bij FreSjo aan het juiste adres.
 

De specialist in bouwtekeningen in Rosmalen

FreSjo verzorgt diverse soorten bouwtekeningen voor diverse doeleinden in de regio Rosmalen. Heeft u nieuwbouwplannen?, of wilt u gaan verbouwen? Wij begeleiden u in het proces en maken voor u de bouwtekeningen. Van ontwerp tot uitvoering kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden en wij gaan samen op zoek naar het ontwerp dat het beste aansluit bij uw wensen. Verder kent bouwkundig tekenwerk enkele niveaus waarin ook wij onderscheid maken. Zo verzorgen wij schetsontwerpen, voorlopig ontwerpen, definitief ontwerpen, bestektekeningen en werktekeningen in de regio Rosmalen. 
 

Van ontwerp tot uitvoering

Naast het tekenwerk stemmen wij ook de zaken af met de constructeur en mogelijke andere adviseurs, verzorgen wij bestekken, verzorgen wij uw omgevingsvergunning en dienen uw vergunningaanvraag in. Verder bieden wij als extra service het aanvragen van diverse aannemers, vergelijken wij offertes, begeleiden wij uw bouwproject en zijn wij uw persoonlijke schakel tussen u, uw wensen en uw project in de regio Rosmalen!


Bekijk hier de andere diensten van FreSjo.

Heeft u interesse of bent u benieuwd wat wij voor u kunnen betekeken? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.