Particuliere diensten


Voor nieuwbouw, aan- of verbouwplannen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen samen met u, uw woning geheel naar wens, brengen advies uit en begeleiden uw project desgewenst tot en met de oplevering.
 

Uw specialist voor elk bouwkundig project

Of u nu een groot of klein project voor ogen heeft, wij van FreSjo assisteren, helpen en werken uw wensen altijd tot in detail uit. Naast een gewenst ontwerp uitwerken naar bouwtekeningen verzorgen wij ook vergunningen en begeleiden wij de uiteindelijke bouw zodat alles feilloos verloopt. U kunt bij ons terecht voor nieuwbouw, ver- en aanbouw. Bijvoorbeeld een serre, overkapping, aanbouw of geheel nieuwe woning.

BIMx werkwijzeHet is vaak lastig voor te stellen hoe een ruimte eruit ziet vanaf een bouwtekening. Daarom werken wij met 3D-visualisaties. Na samen afgestemd te hebben welke bouwstijl, kleuren, vormen en materialen we gaan gebruiken voor uw droomhuis gaat FreSjo aan de slag met het ontwerp. Deze leveren we aan in een applicatie genaamd BIMx, waar wij onze ontwerpen 3D inladen. Daarmee kunt u thuis op uw smartphone, tablet of laptop alvast virtueel een kijkje nemen en door uw toekomstige woning lopen. Hierdoor kunt u alvast aanvoelen of u zich thuis voelt in deze ruimte. En dit met uw familie en vrienden delen. Misschien kunt u zelfs alvast gaan nadenken over welke bank of eetkamerset in uw droomwoning zal passen. De inrichting is minstens zo belangrijk als het uiterlijk van uw woning. Wij maken verlichtingsplannen welke perfect afgestemd zijn op uw woon- of werkomgeving. Ook kunnen we kleuradviezen geven en gemeubileerde 3D-visualisaties opmaken. Dit alles om uw woning niet alleen bouwkundig, maar ook esthetisch tot in de puntjes te verzorgen. 
 

Onze diensten


Naast het vormgeven van de ontwerpen en de bouwtekeningen leveren wij ook de projecten bestek op. Dit houdt in dat wij alles complete beschrijving van uw bouwproject opmaken inclusief financiële voorwaarden, technische bepalingen, materialen, inlichtingen en bouwtekeningen. Om het bouwen zo foutloos mogelijk te laten verlopen is het belangrijk toezicht te houden op de bouw, ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn.


 
 
Meer weten over onze werkwijze binnen de particuliere sector? Neem eens een kijkje op deze pagina. 

Vrijblijvend gesprek aanvragen


Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Opmerking: (*) verplicht invulveld