Maak een keuze
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Meedenken over uitstraling en praktische inrichting
  • Inschatting bouwkosten en bewaken budget
  • Opmaken bouwtekeningen
  • 3D-visualisaties van veranderingen in uw woning
  • Verzorgen omgevingsvergunning indien nodig
  • Uitvoering aanbesteding
  • Ondersteuning tijdens de verbouwing

Aan- en verbouw


Wilt u graag in uw huis blijven wonen, maar heeft u toch meer leefruimte nodig?  
Dan is een aan- of verbouw de oplossing voor u. Wij kunnen samen met u kijken waar het probleem ligt en een passende oplossing met u bedenken. Daarbij houden wij rekening met aspecten als uitstraling, verwachte bouwkosten en praktische inrichting van uw woning. Tevens maken wij vooraf een inschatting van de bouwkosten, zodat ons ontwerp zo dicht mogelijk bij uw wensen en binnen uw budget past. Daarnaast worden door middel van 3D-visualisaties de veranderingen in uw woning meteen helder in kaart gebracht. 

DakkapelOphogen rieten kap en dakkapel - Well

Een eenvoudige en snelle manier om meer leefruimte te creëren is met een dakkapel. Wij hebben veel ervaring met de uitwerking hiervan. Wij houden rekening met de plaatsing, de afmetingen en vergunningplichtige of vergunningvrije materialisatie. Wij ontzorgen u in het voortraject en zoeken voor u een passende partij die dakkapel kan plaatsen. Meer weten over het laten ontwerpen van een dakkapel en verzorgen van de benodigde vergunningen? Lees hier over onze aanpak. 

Serre

Een serre is een ideale oplossing om uw woning te vergroten. Met een serre vergroot u de lichttoetreding naar uw woning met een glazen dak en / of wanden. Het is een ruimte om behaaglijk te zitten met uitzicht op uw tuin. U kunt tijdens alle jaargetijden genieten van de kleuren en en het licht van buiten. Dit brengt tevens meer warmte en sfeer in uw woning.

Overkapping, bijgebouw, dakkapel - GamerenU kunt uw woning ook uitbreiden door een erker, veranda, carport of andere overkapping te plaatsen. Een erker laat veel licht binnen en ziet er prachtig uit, uw woning onderscheid zich hiermee van de rest van het lint. Een veranda is een terrasoverkapping wat het mogelijk maakt voor u om het hele jaar door in uw tuin te kunnen zitten. Op een zonnige zomerdag of een druilerige herfstdag, u zit droog en beschut. De warmte van overdag blijft onder het dak hangen waardoor u in de avond ook nog behaaglijk buiten zit. Een carport beschermt uw auto tegen weersinvloeden en zorgt dat u uw auto ‘s ochtends niet meer ijsvrij hoeft te maken. Een carport kan natuurlijk ook gebruikt worden voor o.a. een boot, caravan of camper.

In veel gevallen is het mogelijk om deze werkzaamheden vergunningvrij te verrichten. Het is aan te raden om dit voorafgaand aan de bouw te beoordelen. Blijkt uit het advies dat u geen vergunning nodig heeft voor de bouw? Het is toch verstandig om tekenwerk te laten verrichten. De tekeningen dienen dan als handig hulpmiddel om bijvoorbeeld offertes aan te vragen bij verschillende aannemers. Op de tekeningen staat alles precies omschreven zoals u dat wilt.

Ook bij zelfbouw biedt een bouwtekening uitkomst. Denk maar aan exacte maatvoeringen, detailleringen, materialisatie of bijvoorbeeld kozijn afmetingen. Laat ons deze tekeningen voor u opmaken zodat u niet voor verrassingen komt te staan tijdens de bouw. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Bekijk onze aan- en verbouw projecten >
Vrijblijvend gesprek aanvragen


Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Opmerking: (*) verplicht invulveld