Maak een keuze
  • Ontlasten bij complexe zaken rondom uw bouwplannen
  • Altijd op de hoogte vanuit één aanspreekpunt
  • Verzorgen omgevingsvergunning
  • Bestek opmaken van bouwtekeningen
  • Kostenoverzicht om uw budget te bewaken
  • Uitvoering aanbesteding
  • Controle tekeningen en maatvoeringen

Bouwbegeleiding


In hoeverre kunnen wij u ontzorgen in uw project?
Naast het ontwerpen van uw droomhuis verzorgen wij ook de omgevingsvergunning. Als de bouw kan beginnen ondersteunen wij u volledig, of u het nu op eigen houtje aan gaat pakken of via een aannemer. Zodat alles feilloos verloopt.

Dit houdt in dat wij contacten onderhouden met de constructeur, overheidsinstanties, onderaannemers en leveranciers. Zo ontlasten wij u bij complexe zaken rondom uw bouwplannen en blijft u op de hoogte van de stand van zaken vanuit één centraal punt. Hiermee voorkomen we mogelijke faalkosten of stagnatie.

Directie voeren

Naast het ontwerpen van uw droomhuis ondersteunen wij u ook volledig tijdens de bouw. Of u het nu op eigen houtje gaat aanpakken of via een aannemer laat uitvoeren, wij nemen de directie van de bouw op ons. Als u goedkeuring heeft gegeven op de bouwtekeningen gaan wij aan de slag om de vergunningen te regelen.

Bestek

Wij maken bouwtekeningen zogezegd bestek op. Dit houdt in dat wij een complete werkomschrijving opstellen inclusief financiële voorwaarden, technische bepalingen, materialen, inlichtingen en bouwtekeningen. Wij maken voor u een kostenoverzicht op, zodat het bouwproject altijd binnen uw budget past.

Aanbesteding

Wij vragen vervolgens bij verschillende partijen offertes op en nemen de aanbesteding op ons. Wij ondersteunen u gedurende het project om u te ontlasten van complexe zaken rondom uw bouwplannen en zo blijft u op de hoogte van de stand van zaken vanuit één centraal punt. Hiermee voorkomen we mogelijke faalkosten of stagnatie.

Uitvoeringscontrole

Wij controleren alle tekeningen en maatvoeringen. Om het bouwen zo foutloos mogelijk te laten verlopen is het belangrijk toezicht te houden op de bouw, ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn.

Kortom, wij voeren de directie uit over het gehele proces van de bouw en controleren de uitvoering. Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bezoek deze pagina dan eens.
Vrijblijvend gesprek aanvragen


Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Opmerking: (*) verplicht invulveld