Maak een keuze
  • Vrijblijvend kennismakingsgesprek
  • Uw wensen vertaald naar een gewenst schetsontwerp
  • Tekensessie en 3D-visualisatie in BIMx
  • Verzorgen omgevingsvergunning
  • Uitvoering aanbesteding
  • Volledige ondersteuning tijdens de bouw

Nieuwbouw


Bent u van plan om uw droomhuis te laten bouwen?
U heeft vast al een idee over hoe uw droomwoning er uit komt te zien. U neigt wellicht meer naar een moderne woning, of juist naar een klassiek plaatje. Of u wilt misschien wel verrast worden door onze ontwerpers met hun architectonische visie. Hoe dan ook, samen zetten we uw dromen om in een droomhuis! 

Wanneer u een huis wilt laten bouwen komt hier het een en ander bij kijken. Wij kunnen u gedurende het gehele bouwproces begeleiden. Ofwel, van A tot Z! 

Initiatief

Allereerst bespreken we uw bouwwensen samen door. Wij kunnen assisteren om een geschikte locatie te vinden, mits u niet al in bezit bent van een stuk bouwgrond. Daarbij gaan we kijken naar welke bouwstijl uw voorkeur uit gaat. 

SchetsontwerpFreSjo op pinterest

Vervolgens gaan we samen naar uw wensen kijken en dit vertalen naar een gewenst ontwerp. Met het online platform Pinterest kunnen kunnen zowel u en wij beelden in een map plaatsen, wat een compleet beeld schetst van de bouwstijl, materiaal voorkeur en een stukje interieur wat bij uw wensen past. Hiermee gaan wij aan de slag en stellen u een schetsontwerp van uw nieuwbouw woning voor. 

Tekensessie

Dit ontwerp gaan we samen bespreken in een tekensessie. Hier worden details uitgewerkt en voeren we gewenste aanpassingen door om tot een definitieve bouwtekening te komen. Deze bouwtekening zetten we tevens voor u om in een 3D-visualisatie met het innovatieve programma BIMx. Hiermee krijgt u zowel een realistische indruk van uw nieuwe woning, als van het interieur. Fijn om meer gevoel voor ruimte te krijgen.

Omgevingsvergunning

Naast het ontwerpen van uw droomhuis ondersteunen wij u ook volledig tijdens de bouw. Of u het nu op eigen houtje gaat aanpakken of via een aannemer laat uitvoeren, wij nemen de directie van de bouw op ons. Als u goedkeuring heeft gegeven op de bouwtekeningen gaan wij aan de slag om de vergunningen te regelen. 

Aanbesteding

Ook de aanbesteding kunnen wij op ons nemen. Wij maken voor u een kostenoverzicht op, zodat dit project altijd binnen uw budget past. Tevens vragen wij offertes aan bij verschillende aannemers. Wij ondersteunen u gedurende het project om u te ontlasten van complexe zaken rondom uw bouwplannen en zo blijft u op de hoogte van de stand van zaken vanuit één centraal punt. Hiermee voorkomen we mogelijke faalkosten of stagnatie. 

Uitvoering

Wij maken bouwtekeningen zogezegd bestek op. Dit houdt in dat wij alles complete beschrijving van uw bouwproject opmaken inclusief financiële voorwaarden, technische bepalingen, materialen, inlichtingen en bouwtekeningen. Om het bouwen zo foutloos mogelijk te laten verlopen is het belangrijk toezicht te houden op de bouw, ook hiermee kunnen wij u van dienst zijn.

Nieuwbouw woning KerkdrielNieuwbouw woning KerkdrielNieuwbouw woning Ammerzoden
Bekijk al onze nieuwbouwprojecten>

Wilt u meer weten over onze werkwijze? Bezoek dan deze pagina eens. 
Vrijblijvend gesprek aanvragen


Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Opmerking: (*) verplicht invulveld