Onderneming

Voor nieuwbouw, herbestemming of renovatie, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij ontwerpen samen met u, uw gebouw geheel naar wens, brengen advies uit en begeleiden uw project desgewenst tot en met de oplevering.


Nieuwbouw

Bent u als bedrijf op zoek naar een nieuw bedrijfspand? Samen kunnen we uitzoeken wat de best passende oplossing voor u is. Wij maken tekeningen voor volledige bedrijfspanden en wij helpen u bij het verzorgen van tekeningen van terreinindelingen, vluchtplattegronden en inrichtingsmogelijkheden.


Herbestemming

Heeft u een pand op het oog maar heeft het nog niet de juiste voorzieningen? Of heeft u een leegstaand pand? Wij kunnen u helpen bij het kiezen van een herbestemming en het maken van een herbestemmingsplan. Door een herbestemming kunnen oude panden bewaard blijven, kunnen voormalige industriegebieden aantrekkelijk worden om in te investeren en daarnaast verminderd een herbestemming de noodzaak van nieuwbouw.


Renovatie

Om een renovatieproject in kaart te brengen kunnen wij voor u verschillende (3D)-visualisaties verzorgen. Daarnaast kan Fresjo uw omgevingsvergunning indienen en, samen met u, plannen maken om uw pand weer in goede staat te brengen.


Bouwbegeleiding

Naast het verzorgen van tekenwerk kunnen bieden wij u ook hulp bij de uitvoering van uw bouwproject. Wij verzorgen namelijk ook begeleiding in het bouwproces, van contact onderhouden met de constructeur, de aannemer, overheidsinstanties, onderaannemers en leveranciers. Hierdoor kan een goede prijs/kwaliteit verhouding worden gecreëerd en worden mogelijke faalkosten of stagnatie onderdrukt.
Door deze manier van aanpak ontlast Fresjo u bij complexe zaken rondom uw (ver)bouwplannen. En u blijft op de hoogte van de stand van zaken vanuit één centraal punt.


Uitbreiding

Bent u van plan om uw huidig bedrijfspand uit te breiden of te verbouwen? Dan helpt Fresjo u bij het uitwerken van uw ideeën. Naast het verzorgen van tekenwerk kan Fresjo u uitstekend helpen bij het maken van keuzes op het gebied van aanbouw of verbouw. Fresjo houdt daarbij altijd rekening met aspecten als esthetiek, verwachte bouwkosten en praktische inrichting van uw pand.
 


Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Opmerking: (*) verplicht invulveld