Ontwerpbureau Maasdriel

FreSjo is een slagvaardig ontwerpbureau dat zich voornamelijk richt op bouwkundig ontwerp- en tekenwerk in de regio Maasdriel. De kracht van de onderneming zit hem in de veelzijdig- en gedrevenheid van FreSjo. Zo blijft het vaak niet alleen bij het maken van een bouwtekening, maar verzorgen wij ook complete 3D visualisaties die kunnen helpen bij het maken van definitieve keuzes of een impressie kunnen weergeven van een mogelijk eindresultaat. Daarbij staat klantgerichtheid bij FreSjo hoog in het vaandel, waardoor wij altijd met de klant op zoek gaan naar de beste oplossing. Wanneer u op de website kijkt kunt u opgeleverde werkzaamheden vinden van woningen en gebouwen die wij zoal ontworpen en uitgewerkt hebben. 

Naast het verzorgen van diverse vormen van tekenwerk kan FreSjo u ook hulp bieden bij de uitvoering van uw project in de regio Maasdriel. Wij verzorgen namelijk ook de begeleiding van diverse projecten en onderhouden voor u contact met bijvoorbeeld; constructeur, aannemer, overheidsinstanties, onderaannemers, leveranciers, etc. Hierdoor kan FreSjo een goede prijs/kwaliteit verhouding creëren en onderdrukken we mogelijke faalkosten of stagnatie. 

Door deze manier van aanpak kunt u ontlast worden van de vele zaken/problemen die zich rondom uw (ver)bouwplannen voort doen en blijft u geheel op de hoogte van de stand van zaken vanuit één centraal punt in uw regio Maasdriel. 

Meer weten over onze diensten of projecten? Kijk dan gerust eens rond op onze website of neem geheel vrijblijvend contact met ons op, wij adviseren u graag!