Over FreSjo


In 2010 startten Frenk van den Bogaard en Sjoerd Laheij het bedrijf FreSjo. Juist in economisch mindere tijden in de bouw, was het de hoogste tijd voor een jong bedrijf met een moderne blik en werkwijze.

Met trots kunnen zij zeggen koplopers te zijn op het gebied van innovatie. Met de meest moderne software creëert FreSjo een goed ruimtelijk inzicht van de nieuwbouw of verbouw van de woning.


Sjoerd Laheij (links) en Frenk van den Bogaard (rechts)


Frenk van den Bogaard heeft een adviserende rol en vertaald de theorie naar de praktijk. Hij verzorgt de aanbesteding en bouwbegeleiding tijdens de uitvoering.

Sjoerd Laheij houdt zich voornamelijk bezig met het ontwerpen van nieuw- en verbouw projecten. Hij is het hoofd van de tekenkamer.

Door de jaren heen hebben zij hun team uitgebreid.

 Mariska Bos-Willemse 

Mariska Bos-Willemse is allround tekenaar. Zij houdt zich bezig met het verzorgen van omgevingsvergunningen en werktekeningen. Mariska is specialist in bouwbesluit- en energieberekeningen.

Zita van Rossum is na haar studie aan de Technische universiteit in Eindhoven als allround tekenaar aangesloten bij het team. Zij werkt diverse tekeningen in verschillende fases uit.

Kevin van Helden is naast zijn studie aan de academie van bouwkunst werkzaam bij ons. De werkzaamheden die hij hier uitvoert zet hij in om zijn titel als architect te kunnen behalen.