Nieuwbouwwoning
Ammerzoden

de wens van deze opdrachtgever: Een moderne nieuwbouwwoning als eyecatcher in een historische omgeving

Nieuwbouwwoning ammerzoden

De massieve eiken balken aan de achterzijde van deze nieuwbouwwoning in Ammerzoden zorgen voor een warm karakter en maakt de woning een ware eyecatcher in zijn omgeving. Dit is tevens de enige moderne woning in een historisch lint. De strakke afwerking van de onderzijde van de kap lijkt van binnen naar buiten te lopen, waardoor voor het oog geen constructie lijkt te zitten. Echter niks is minder waar. Niet alleen binnenshuis, maar ook buitenshuis is een spant perfect voor de afwerking van uw woning.

''Fresjo is een professioneel bureau met kennis van zaken. Wij hebben uiteindelijk voor Fresjo gekozen omdat zij onze eigen inbreng voor het ontwerp van ons huis echt meenamen en hier verder op borduurden, wat uiteindelijk tot een prachtig eindresultaat heeft geresulteerd. Zij laten de klant meedenken over het ontwerp en stemmen dit uitendelijk perfect af door ook hun eigen inbreng erin te mengen en te presenteren."

– Marielle en Wim de Ruiter

JOUW BOUWWENS REALISEREN?

Laten we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen.Wij zijn met vakantie van 12 juli t/m 04 augustus. Binnenkomende mail op info@fresjo.nl wordt regelmatig bekeken.