Nieuwbouw Kerkdriel

Nieuwbouw Kerkdriel
Nieuwbouw Kerkdriel
Nieuwbouw Kerkdriel
Nieuwbouw Kerkdriel
Nieuwbouw Kerkdriel
Nieuwbouw Kerkdriel
Nieuwbouw Kerkdriel
Niet meer trappen op te hoeven klimmen, vooral heel fijn op latere leeftijd.

Wat zo geweldig is aan een bungalow is dat deze levensloopbestendig zijn. Vooral met het idee voor later is dit een praktische keuze, alles bevindt zich immers op begane grond. In een bungalow is het mogelijk zo lang mogelijk te blijven wonen, een groot voordeel als u jarenlang in uw huis heeft geïnvesteerd, de buurt goed kent en een breed sociaal netwerk heeft opgebouwd.

Op deze locatie is welstandsvrij bouwen toegestaan, wat meer creativiteit in het ontwerp toelaat. Deze bungalow heeft aan de voorzijde een hoog dak wat schuin naar achter afloopt, met daarin twee ramen om meer zonlicht toe te laten.

Wij hebben een schetsontwerp van een architect aangeleverd gekregen en hebben vanuit daar dit project opgepakt. De wensen van de klant hebben wij doorvertaald in het ontwerp en uitgewerkt in bouwtekeningen. Tevens hebben we samen met de klant gekeken naar gewenst materiaalgebruik. Daarnaast hebben we hier de aanbesteding verzorgd en Pennings Bouw BV bij het project betrokken.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees meer over onze diensten of neem direct vrijblijvend contact met ons op.


Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Opmerking: (*) verplicht invulveld