Nieuwbouw Kerkwijk

Nieuwbouw Kerkwijk
Nieuwbouw Kerkwijk
Nieuwbouw Kerkwijk
Nieuwbouw Kerkwijk
Nieuwbouw Kerkwijk
Nieuwbouw Kerkwijk
Nieuwbouw Kerkwijk
In deze omgeving moeten woningen een landelijke uitstraling hebben. De opdrachtgever wenste echter een moderne uitstraling. Door klassiek en modern te combineren heeft FreSjo aan deze wens voldaan. 

De naar de weg gerichte gevel heeft een typische boerderij uitstraling, een van de eisen waaraan moest worden voldaan. Al snel ontstond het idee om de landelijke voorzijde geleidelijk over te laten lopen naar een modernere achterzijde. Dit is voornamelijk te zien aan de luiken aan de voorzijde tegenover de stalen slanke kozijnen aan de achterzijde. De kap heeft aan de achterzijde een moderne knik. 

FreSjo heeft ondersteuning geboden tijdens de aanbesteding en enkele belangrijke details uitgewerkt tot uitvoeringsniveau. 

Bij een bezoek aan deze boerderijwoning in Kerkwijk hebben wij onze klant een aantal vragen gesteld over de samenwerking met FreSjo. Zo vertelden zij: "We vonden het heel bijzonder om te ervaren dat het huis uiteindelijk precies is geworden zoals we het graag wilden hebben" Lees hier meer over hoe zij het project hebben ervaren.

Bent u benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Lees meer over onze diensten of neem direct vrijblijvend contact met ons op.


Naam *
Telefoon
E-mail *
Bericht *
Opmerking: (*) verplicht invulveld