Woning ontwerpen
maak jouw wensen waar

Woning ontwerpen

Daar kan FreSjo Bouwmeesters je bij helpen. Of je nou een concreet plan hebt en tot in het kleinste detail weet wat je wilt, of juist alleen nog een gevoel van welke kant je op wilt maar het nog niet voor je ziet: samen gaan we het gewoon waarmaken. Wat je wens ook is, bij ons kun je terecht voor het hele traject: het bouwkundig tekenwerk met ontwerp in 3d-visualisatie, het regelen van de vergunning, de begeleiding van het hele proces en het uitvoeren van de bouw. We helpen je dus niet alleen bij het ontwerpen van je woning, ons team bouwmeesters staat voor je klaar tot de eindoplevering. Zo zorgen we ervoor dat de visie van het ontwerp niet verloren gaat tijdens het proces.

Niet alleen ontwerpen, ook het uitvoeren van de bouw van uw woning

Wij stemmen de processen van het ontwerpen en uitvoeren op elkaar af in één proces. Hierdoor kunnen we in ieder stadium inspelen op wat nodig is om jouw wens waar te maken. Middels onze unieke bouwmeesterstaat worden overzicht en duidelijkheid bewaakt en wordt binnen budget en planning gebouwd. Dit resulteert in tijdbesparing, kostenbesparing en de beste kwaliteit van jouw nieuwbouwwoning.

3D-Visualisatie van jouw bouw

Met moderne programma’s als BIMx creëren we een virtual reality beleving waarmee je door jouw toekomstige nieuwbouwwoning of verbouwing kunt lopen. Vanaf dit moment kun je gedurende het hele proces de ontwikkelingen van jouw bouwproject volgen op je computer, tablet of telefoon middels de 3D visualisatie. Dit geeft niet alleen een mooie impressie van het eindresultaat, het helpt je ook bij het maken van definitieve keuzes tijdens het proces.

Ben je benieuwd naar de speficieke mogelijkheden en wat ontwerpbureau FreSjo Bouwmeesters voor je kan betekenen? Lees meer over onze werkwijze, bekijk onze projecten of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uw wens waarmaken?Wij zijn met vakantie van 12 juli t/m 04 augustus. Binnenkomende mail op info@fresjo.nl wordt regelmatig bekeken.