Tekensoftware
Alles uit één 3D model

Het bied ons de mogelijkheid om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen in een visueel model en dat met u gedurende het gehele proces te delen.

Tekensoftware

Wij maken gebruik van Archicad, een software pakket van Graphisoft dat al in de jaren 80 van de vorige eeuw ontwikkeld is met het idee om bouwtekeningen visueel te maken in 3D. Archicad is een BIM tekenpakket. BIM staat voor Building Information Modeling. Het idee hierachter is dat alle informatie over een bouwwerk in een model opgeslagen is en met alle betrokken partijen uitgewisseld kan worden. We kunnen met een paar klikken een zonnestudie maken en echte materialen weergeven. Archicad is vooraanstaand in de architectuur wereld en wordt door de grootste architectenbureaus gebruikt. 

Het bied ons de mogelijkheid om uw wensen zo goed mogelijk te vertalen in een visueel model en dat met u gedurende het gehele proces te delen. Tegelijkertijd generen we uit datzelfde model alle benodigde tekeningen en schema’s. Een groot voordeel van Archicad is dat het werkt met een applicatie genaamd BIMx. BIMx maakt het mogelijk om het ontwerp proces te volgen op een smartphone, tablet of via de computer.Als we alle mooie plaatjes levensecht willen laten lijken gaan we renderen. U weet wel van die plaatjes die op foto’s lijken op al die bouwborden. 

Dat kunnen we ook met uw wensen doen. In combinatie met een VR bril kun je zelfs al rond of door je toekomstig bouwwerk lopen. Dat kan allemaal met Twinmotion. In onze experience room bieden wij deze ervaring.

JOUW BOUWWENS REALISEREN?

Laten we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen.Wij zijn met vakantie van 12 juli t/m 04 augustus. Binnenkomende mail op info@fresjo.nl wordt regelmatig bekeken.