Bouwmeesters

Vernieuwing vanuit onze fundering

Vanaf 1 april zijn we bij FreSjo aan de slag als ‘bouwmeesters’. De term ‘bouwmeester’ refereert naar iemand die niet alleen bouwkundig ontwerpt, maar de bouw ook daadwerkelijk uitvoert. En dat is precies wat we bij FreSjo gaan doen. Met meer dan 10 jaar kennis en ervaring en de drive om te blijven vernieuwen zijn we altijd bezig om onze werkwijze te optimaliseren. Het was nu tijd om onze inzichten te gieten in een nieuwe manier van werken, waardoor onze kwaliteiten nog beter op elkaar afgestemd zijn. We hebben ons merk onder de loep genomen en gebouwd aan een nieuwe werkmethodiek. Graag vertellen we je meer over het nieuwe FreSjo: gewoon bouwmeesters die samen wensen waarmaken, van ontwerp tot uitvoering.
 

FreSjo Bouwmeesters

Wat doen we anders dan voorheen?

We verweven ontwerpen, begeleiden en uitvoeren met elkaar, doordat we alles in huis hebben om te tekenen én te bouwen. We stoppen niet meer bij het stuk bouwbegeleiding: we voeren de bouw ook samen met jou uit. Je kunt dus voor het hele bouwtraject bij ons terecht en bent niet meer afhankelijk van verschillende partijen. Hierdoor stemmen we de processen van het ontwerpen en uitvoeren van jouw bouwwensen beter op elkaar af in één proces. Resulterend in kostenbespraring en hogere kwaliteit, zodat iedere bouwwens werkelijkheid wordt.

Hoe pakken we dat aan?

Om je een gevoel te geven van hoe wij te werk gaan, hebben wij onze kernwaarden in 3 pijlers gegoten:

Samen bouwen – laat je thuis voelen
Met alle aandacht voor jou en je persoonlijke wensen, ontwikkelen we samen onze visie om jouw droom waar te maken. Jij bent de baas maar hoeft je geen zorgen te maken. Je voelt gewoon dat het goed komt en wordt begeleid in iedere keuze. Betrokken bij iedere stap heb je inzicht in het hele bouwproces. Verder laat je het gewoon los, want je kunt er blind op vertrouwen dat wij ervoor zorgen dat het loopt. We dragen ieder ons steentje bij om het mooiste waar te maken. Want een goed gevoel, daar doen we het voor. We pakken je bij de hand, van ontwerp tot uitvoering.

Gestroomlijnd proces – van idee tot realisatie
Wij zien de waarde van structuur. Met aandacht voor netheid, orde en een strakke planning laten we niemand in het stof zitten. Doordat we alles samen doen kunnen we inspelen op de toekomst en ieder moment bijsturen. Altijd met jouw behoeftes in het vizier. We gaan verder dan wensen uittekenen en tot leven brengen in de bouw. Over iedere stap wordt nagedacht en op veranderingen spelen we in. We doen gewoon wat moet om de kwaliteit en visie te bewaken. Zo bouwen we in een efficiënt proces aan het beste resultaat. Alles onder één dak, dat maakt ons bouwmeesters.

Wensen waarmaken – door waarde te leveren
Als bouwmeesters verbinden we onze stevige fundering met de kracht van vernieuwing. Onze moderne technieken brengen jouw wensen tot leven. Zo zie je jouw droom werkelijkheid worden al voor de eerste steen is gelegd. We kiezen voor kwaliteit. Wat er ook gebeurt, we lossen het snel op door rustig te blijven of juist net dat stapje extra te zetten. Als we zeggen dat we iets doen, doen we dat ook. En dat verwachten we ook van iedereen waar we mee werken. Onze wens is waarde leveren. En we doen er alles aan om dat waar te maken. Het wordt gewoon geregeld, daar kun je op bouwen.

Waarom doen we wat we doen?

Ons hogere doel is het realiseren van de mooiste bouwprojecten waar we allemaal een goed gevoel aan overhouden. Want wij geloven dat we iedere wens gewoon samen waar moeten maken.

Jouw bouwwens waarmaken?

Binnenkort komt de nieuwe website online waarop je meer kunt lezen over onze nieuwe werkwijze. Maar ook nu kun je met al jouw bouwwensen al bij ons terecht. Neem vrijblijvend contact met ons op, dan laten we jouw ideeën samen werkelijkheid worden.