Aanbouw woning Maasdriel

Wilt u graag in uw woning blijven wonen, maar heeft u toch meer leefruimte nodig? Dan is een aanbouw (of verbouw) een passende oplossing voor u in de regio Maasdriel. FreSjo kan samen met u kijken waar het probleem ligt en een passende oplossing met u bedenken. Daarbij houden wij rekening met aspecten als de uitstraling, de verwachte bouwkosten en de praktische inrichting van de woning. Ook maken wij vooraf een inschatting betreft de bouwkosten, zodat het ontwerp het best aansluit bij uw wensen en binnen het budget. 
 

3D Ontwerp

Door middel van 3D-visualisaties worden vervolgens de veranderingen van uw woning duidelijk en helder in kaart gebracht en kunt u dit proces zelfs volgen middels een handige applicatie, virtueel in 3D via uw tablet of smartphone. 

Naast een aanbouw of verbouw van uw bestaande woning in de regio Maasdriel kunt u ook een serre of dakkapel toevoegen aan de woning alsmede een erker, veranda, carport of een andere overkapping. In veel gevallen is het echter mogelijk om de werkzaamheden vergunningvrij te verrichten. Het is aan te raden om dit voorafgaand aan de bouw te beoordelen. Blijkt uit het advies dat u geen vergunning nodig heeft voor de bouw? Dan is het toch verstandig om tekenwerk te laten verrichten. De tekeningen dienen dan als hulpmiddel om bijvoorbeeld offertes aan te vragen bij verschillende aannemers. 

Aanbouw woning

Ook bij zelfbouw

Ook bij zelfbouw biedt een bouwtekening uitkomst. Denk maar aan exacte maatvoeringen, detailleringen, materialisatie of bijvoorbeeld kozijn afmetingen. FreSjo kan voor u deze tekeningen opmaken zodat u niet voor verassingen komt te staan tijdens de bouw.

Bent u benieuwd naar de speficieke mogelijkheden betreft de aanbouw van uw woning in de regio Maasdriel en wat FreSjo voor u kan betekenen? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.