Verbouwing
Berghem

de wens van deze opdrachtgever: een complete verbouwing van een vrijstaande woning om deze uit te breiden en te moderniseren

Nieuwbouwwoning Berghem

Deze opdrachtgever had de droom om een vrijstaande woning, welke te koop stond in Berghem, uit te breiden en te moderniseren. Het idee was om deze redelijk oude, redelijk kleine woning compleet te verbouwen. Zo wilden ze graag veel meer gebruik maken van de ruimte die het grote perceel bood en een slaapkamer creëeren op de begane grond. Samen zijn we gaan kijken wat er mogelijk was binnen het bestemmingsplan en hebben we deze wens waargemaakt.

"Deskundig personeel en een snelle connectie. Denkt echt mee met de klant en betrekt de klant in het proces door de klant de 3D applicatie te laten downloaden, wat wij een funcionele toevoeging vonden. Je krijgt hierdoor een werkelijk beeld van hoe het huis er echt uit komt te zien."

– Woppe en Brenda Egelmeer

Het samensmelten van de constructie en het interieur

Er is een hele hoek uit de oude woning gesloopt waar een hele nieuwe aanbouw van is gemaakt. De uitdaging was hierbij om een goede constructieve oplossing te vinden voor de bovenverdieping die door deze hoek gedragen werd. We hebben hiervoor constructie en interieur samen laten smelten, door op deze plek een openhaard te plaatsen. Ook heeft het hele gebouw een moderner sausje gekregen, waarbij FreSjo erg vrijgelaten werd in materiaal- en kleurkeuze. Zo liggen er nieuwe dakpannen op, is de voorgevel geverfd en is er een mooie veranda aangebouwd.

Bekijk hier de 3d-visualisatie van deze verbouwing.

Video afspelen

JOUW BOUWWENS REALISEREN?

Laten we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen.