Nieuwbouwwoning
Maak jouw bouwwens waar met FreSjo Bouwmeesters

Nieuwbouwwoning

Daar kan FreSjo Bouwmeesters je bij helpen. Of je nou een concreet plan hebt en tot in het kleinste detail weet wat je wilt, of juist alleen nog een gevoel van welke kant je op wilt maar het nog niet voor je ziet: samen gaan we het gewoon waarmaken. Wat je wens ook is, bij ons kun je terecht voor het hele traject: het bouwkundig tekenwerk met ontwerp in 3d-visualisatie, het regelen van de vergunning, de begeleiding van het hele proces en het uitvoeren van de bouw.

Bouwmeesterstaat

Wij stemmen de processen van het ontwerpen en uitvoeren op elkaar af in één proces. Hierdoor kunnen we in ieder stadium inspelen op wat nodig is om jouw wens waar te maken. Middels onze unieke bouwmeesterstaat worden overzicht en duidelijkheid bewaakt en wordt binnen budget en planning gebouwd. Dit resulteert in tijdbesparing, kostenbesparing en de beste kwaliteit van jouw nieuwbouwwoning.

Het proces van jouw nieuwbouwwoning

We maken kennis in een persoonlijk gesprek om jou en jouw behoeftes te leren kennen, zodat we een prettige samenwerking creëren. We ontvangen je hiervoor graag op ons kantoor. Je ontvangt een vrijblijvende offerte, we maken een globale planning en stellen een duidelijk kader. Jouw wensen worden vertaald in een schetsontwerp waarbij we samen tot een uniek ontwerp komen. Tijdens de tekensessie krijg je al een virtal reality beleving van jouw nieuwbouwwoning. Vanaf nu kun je gedurende het hele bouwproces de ontwikkelingen volgen op je computer, tablet of telefoon middels de 3D visualisatie. Vervolgens wordt de omgevingsvergunning verzorgd, het bouwteam samengesteld en uiteindelijk gaan we van start met de realisatie van jouw nieuwbouwwoning. Een uitgebreide omschrijving van onze werkwijze lees je hier.

Ben je benieuwd naar de speficieke mogelijkheden betreft de aanbouw van jouw woning en wat FreSjo Bouwmeesters voor je kan betekenen? Lees meer over FreSjo Bouwmeesters, bekijk onze projecten of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uw wens waarmaken?