Nieuwbouwwoning
Ammerzoden

de wens van deze opdrachtgever: een levensloopbestendige woning waar FreSjo alle creativiteit voor inzet.

Nieuwbouwwoning ammerzoden

Deze opdrachtgever had naast levensloopbestendigheid geen grote eisen aan deze woning, wat ons in de gelegenheid stelde onze creativiteit volledig op dit huis los te laten. Daarbij hebben wij een plan opgezet wat binnen het budget past en we hebben de aanbesteding begeleid. Waar we vooral tevreden mee zijn is de voor- en achterkant die volledig zichtbaar is vanaf de dijkmet als opvallend element de moderne entree.

EEN MODERNE UITSTRALING

Bij deze schuurwoning is het metselwerk bepalend voor de uitstraling. Het dak is verzonken en de kozijnen zijn terugliggend waardoor het oogt dat de gevel doorloopt in het dak. Deze moderne stijl wordt gekenmerkt aan zijn abstracte belijning en er wordt geen gebruik gemaakt van detaillering, te zien aan de sobere waterslagen.

De begane grond is volledig leefbaar aangezien deze tevens een badkamer en de grote slaapkamer bezit. Op de eerste verdieping zijn twee slaapkamers voor de kinderen. Erg fijn om hier te blijven wonen op latere leeftijd.

 

3D-VISUALISATIE

Ook dit ontwerp werkten wij 3D uit in een programma genaamd BIMx. Hiermee kon de opdrachtgever alvast virtueel door zijn toekomstige woning lopen. Dit is een geweldige manier om een gevoel te krijgen bij de ruimtes en om geïnspireerd te raken om hier het interieur bij samen te stellen. 

Bekijk hier de 3d-visualisatie van deze nieuwbouwwoning.

Video afspelen

JOUW BOUWWENS REALISEREN?

Laten we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen.