Nieuwbouwwoning
Gameren

DE WENS VAN DEZE OPDRACHTGEVER: Een woning in de Engelse stijl, passend bij de rest van de traditionele woningen in het pittoreske dorp Gameren.

Nieuwbouwwoning Gameren

Kenmerkend aan de Engelse stijl zijn gedetailleerde versieringen in het metselwerk. Dit is te zien is aan de doorlopende kopgevel, de hanenkammen en de hardstenen waterslagen. Tevens heeft de voordeur een omlijsting. Het dak, het dakkapel en de overkapping zijn afgewerkt met een stijlvolle klassieke kroonlijst.

LANDELIJK WONEN

De overkapping is een accent van de woning die volledig past binnen de Engelse stijl. Heerlijk om hier op warme zomeravonden te genieten. Tevens heeft deze woning een ruime landelijke schuur om auto’s in te stallen.

''Fresjo is in onze ogen een modern bedrijf dat maatwerk levert. Tevens is Fresjo erg innovatief doordat het ons de 3D applicatie van BIMx had laten downloaden. Deze app geeft echt inzicht in hoe het huis er van de buitenkant en binnenkant uit komt de zien. Hierdoor krijg je een gevoel van de ruimtes en kun je al kijken hoe je het gaat inrichten. Erg leuke toevoeging op het dienstenaanbod!”

– Hjalmar Bakker en Mirte de Jager

3D-VISUALISATIE

Ook dit ontwerp werkten wij 3D uit in een programma genaamd BIMx. Hiermee kon de opdrachtgever alvast virtueel door zijn toekomstige woning lopen. Dit is een geweldige manier om een gevoel te krijgen bij de ruimtes en om geïnspireerd te raken om hier het interieur bij samen te stellen. 

Bekijk hier de 3d-visualisatie van deze nieuwbouwwoning.

Video afspelen

JOUW BOUWWENS REALISEREN?

Laten we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen.