Nieuwbouwwoning
Kerkdriel

de wens van deze opdrachtgever: een nieuwbouwwoning, uniek in zijn omgeving.

Nieuwbouwwoning kerkdriel

De opdrachtgever heeft zelf een grote rol gespeeld tijdens het ontwerpproces door veel voorbeelden aan te dragen. Een project zoals wij deze graag uitvoeren: echt sámen. Hiermee heeft in de hoofdstraat van Kerkdriel, tussen gebouwen op leeftijd, een moderne woning met rieten kap ontpopt. Met trots mag FreSjo zeggen dat dit de eerste woning van zijn soort is in deze omgeving.

OUD EN MODERN VERWEVEN

Eeuwenoude ambacht gaat hier naadloos samen met moderne architectuur. Riet laat het dak spreken met zijn karakteristieke, maar toch strakke uitstraling. Naast dat riet een natuurproduct is, draagt het ook nog bij aan de isolatiewaarde van het dak. Het is dus een duurzame keuze.

De woning kenmerkt zich door strakke opvallende belijningen en langwerpige vensters met slanke profielen. De entreepartij is een prachtig element, dat binnen de moderne stijl van deze woning past.

3D-VISUALISATIE

Ook dit ontwerp werkten wij 3D uit in een programma genaamd BIMx. Hiermee kon de opdrachtgever alvast virtueel door zijn toekomstige woning lopen. Dit is een geweldige manier om een gevoel te krijgen bij de ruimtes en om geïnspireerd te raken om hier het interieur bij samen te stellen. 

Bekijk hier de 3d-visualisatie van deze nieuwbouwwoning.

JOUW BOUWWENS REALISEREN?

Laten we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen.