Nieuwbouwwoning
Kerkdriel

DE WENS VAN DEZE OPDRACHTGEVER: De schets voor een levensloopbestendige bungalow uitwerken en meedenken

Nieuwbouwwoning kerkdriel

Wat zo geweldig is aan een bungalow is dat deze levensloopbestendig zijn. Vooral met het idee voor later is dit een praktische keuze, alles bevindt zich immers op begane grond. In een bungalow is het mogelijk zo lang mogelijk te blijven wonen, een groot voordeel als je jarenlang in jouw huis hebt geïnvesteerd, de buurt goed kent en een breed sociaal netwerk heeft opgebouwd.

Creatief bouwen

Op deze locatie is welstandsvrij bouwen toegestaan, wat meer creativiteit in het ontwerp toelaat. Deze bungalow heeft aan de voorzijde een hoog dak wat schuin naar achter afloopt, met daarin twee ramen om meer zonlicht toe te laten.Wij hebben een schetsontwerp van een architect aangeleverd gekregen en hebben vanuit daar dit project opgepakt. De wensen van de klant hebben wij doorvertaald in het ontwerp en uitgewerkt in bouwtekeningen. Tevens hebben we samen met de klant gekeken naar gewenst materiaalgebruik. Daarnaast hebben we hier de aanbesteding verzorgd en Pennings Bouw BV bij het project betrokken.

''Persoonlijke benadering en menselijke omgang, een fijn architectenbureau om mee samen te werken. Fresjo heeft ons het gehele dienstenaanbod keurig begeleidt en adequaat te woord gestaan.”

– Familie Stello

JOUW BOUWWENS REALISEREN?

Laten we samen kijken wat we voor je kunnen betekenen.