Verbouwing woning Den Bosch
Maak jouw bouwwens waar met FreSjo Bouwmeesters

Verbouwing woning den bosch

Wil je graag in jouw woning blijven wonen maar heb je toch meer leefruimte nodig of wil je jouw woning een make-over geven? Dan is een verbouwing (of aanbouw) een passende oplossing. FreSjo Bouwmeesters kan in de regio Den Bosch samen met je kijken waar het probleem ligt en een passende oplossing met je bedenken. Van bouwkundig tekenwerk met ontwerpen in 3D-visualisatie en vergunning tot begeleiding en uitvoer van uw verbouwing (of aanbouw): je kunt bij ons terecht, wat je wens ook is. Daarbij houden wij rekening met aspecten als de uitstraling, de verwachte bouwkosten en de praktische inrichting van de woning in regio Den Bosch.

Bouwmeesterstaat

Wij stemmen de processen van het ontwerpen en uitvoeren op elkaar af in één proces. Hierdoor kunnen we in ieder stadium inspelen op wat nodig is om jouw wens waar te maken. Middels onze unieke bouwmeesterstaat worden overzicht en duidelijkheid bewaakt en wordt binnen budget en planning gebouwd. Dit resulteert in tijdbesparing, kostenbesparing en de beste kwaliteit voor de verbouwing (of aanbouw) van jouw woning in regio Den Bosch. 

3D-Visualisatie van jouw verbouwing

Door middel van 3D-visualisaties worden vervolgens de veranderingen van jouw woning duidelijk en helder in kaart gebracht en kunt je dit proces zelfs volgen middels de handige applicatie BIMx, virtueel in 3D via jouw computer, tablet of smartphone. We creëren een virutal reality beleving waarmee je de ontwikkelingen van je verbouwing (of aanbouw) in regio Den Bosch op ieder moment kunt volgen.

Serre of dakkapel

Naast een verbouwing of aanbouw van jouw bestaande woning kun je ook een serre of dakkapel toevoegen aan de woning alsmede een erker, veranda, carport of een andere overkapping. In veel gevallen is het echter mogelijk om de werkzaamheden vergunningvrij te verrichten. Het is aan te raden om dit voorafgaand aan de bouw te beoordelen. Blijkt uit het advies dat je geen vergunning nodig hebt voor de bouw? Dan is het toch verstandig om tekenwerk te laten verrichten. De tekeningen dienen dan als hulpmiddel om bijvoorbeeld offertes aan te vragen bij verschillende aannemers. 

Ook bij zelfbouw

Ook bij zelfbouw in regio Den Bosch biedt een bouwtekening uitkomst. Denk maar aan exacte maatvoeringen, detailleringen, materialisatie of bijvoorbeeld kozijn afmetingen. FreSjo Bouwmeesters kan deze tekeningen voor je opmaken zodat je niet voor verassingen komt te staan tijdens de bouw.

Ben je benieuwd naar de speficieke mogelijkheden betreft de verbouwing (of aanbouw) van jouw woning in regio Den Bosch en wat FreSjo Bouwmeesters voor je kan betekenen? Lees meer over onze werkwijze, bekijk onze projecten of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uw wens waarmaken?