Bouwbedrijf
FreSjo Bouwmeesters

Bouwbedrijf

FreSjo Bouwmeesters is een bouwbedrijf waar je terecht kunt voor al jouw bouwwensen. Bij ons kun je terecht voor het hele proces: het bouwkundig tekenwerk met ontwerp in 3d-visualisatie, het regelen van de vergunning, de begeleiding van het hele proces en het uitvoeren van de bouw.

Niet zomaar een bouwbedrijf

Of je nou een concreet plan hebt en tot in het kleinste detail weet wat je wilt, of juist alleen nog een gevoel van welke kant je op wilt maar het nog niet voor je ziet: samen gaan we het gewoon waarmaken. Wat je wens ook is: de nieuwbouwwoning van jouw dromen laten ontwerpen en bouwen, een verbouwing aan jouw huidige woning laten verzorgen, de renovatie van een grote boerderij realiseren, modernisatie van een oud pand of verduurzaming van jouw huidige woning.

Bouwmeesterstaat

Wij stemmen de processen van het ontwerpen en uitvoeren op elkaar af in één proces. Hierdoor kunnen we in ieder stadium inspelen op wat nodig is om jouw wens waar te maken. Middels onze unieke bouwmeesterstaat worden overzicht en duidelijkheid bewaakt en wordt binnen budget en planning gebouwd. Dit resulteert in tijdbesparing, kostenbesparing en de beste kwaliteit van jouw nieuwbouwwoning.

3D-Visualisatie van jouw bouw

Met moderne programma’s als BIMx creëren we een virtual reality beleving waarmee je door jouw toekomstige nieuwbouwwoning of verbouwing kunt lopen. Vanaf dit moment kun je gedurende het hele proces de ontwikkelingen van jouw bouwproject volgen op je computer, tablet of telefoon middels de 3D visualisatie. Dit geeft niet alleen een mooie impressie van het eindresultaat, het helpt je ook bij het maken van definitieve keuzes tijdens het proces.

Ben je benieuwd naar de specifieke mogelijkheden en wat bouwbedrijf FreSjo Bouwmeesters voor je kan betekenen? Lees meer over onze werkwijze, bekijk onze projecten of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uw wens waarmaken?