renovatie
Maak jouw bouwwens waar met FreSjo Bouwmeesters

Renovatie

Ben je op zoek naar een partij die je kan helpen bij renovatie? Dan ben je bij FreSjo Bouwmeesters aan het juiste adres. Bij ons kun je terecht voor het hele proces: het bouwkundig tekenwerk met ontwerp in 3d-visualisatie, het regelen van de vergunning, de begeleiding van het hele proces en het uitvoeren van jouw renovatie.

Bouwmeesterstaat

Wij stemmen de processen van het ontwerpen en uitvoeren op elkaar af in één proces. Hierdoor kunnen we in ieder stadium inspelen op wat nodig is om jouw wens waar te maken. Middels onze unieke bouwmeesterstaat worden overzicht en duidelijkheid bewaakt en wordt binnen budget en planning gerenoveerd. Dit resulteert in tijdbesparing, kostenbesparing en de beste kwaliteit van jouw renovatie. 

3D-Visualisatie van jouw renovatie

Door middel van 3D-visualisaties wordt de renovatie duidelijk en helder in kaart gebracht en kunt je dit proces zelfs volgen middels de handige applicatie BIMx, virtueel in 3D via jouw computer, tablet of smartphone. We creëren een virutal reality beleving waarmee je de ontwikkelingen van je renovatie op ieder moment kunt volgen.

Ben je benieuwd naar de specifieke mogelijkheden betreft een renovatie en wat FreSjo Bouwmeesters voor je kan betekenen? Lees meer over onze werkwijze, bekijk onze projecten of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uw wens waarmaken?