Tekenbureau
FreSjo Bouwmeesters

Tekenbureau waalwijk

FreSjo Bouwmeesters is een tekenbureau in regio Waalwijk dat je niet alleen helpt bij het ontwerpen van jouw droomwoning: we kunnen je ook helpen bij het uitvoeren van de bouw. Zo zorgen we ervoor dat de visie van het ontwerp niet verloren gaat tijdens het proces. Wij hanteren geen standaard stijl: we willen juist jouw en onze visie met elkaar delen om samen als één team tot een uniek ontwerp te komen.

3D-Visualisatie van het ontwerp

Met moderne programma’s als BIMx creëren we een virtual reality beleving waarmee je door jouw toekomstige nieuwbouwwoning of verbouwing in regio Waalwijk kunt lopen. Vanaf dit moment kun je gedurende het hele proces de ontwikkelingen van jouw bouwproject volgen op je computer, tablet of telefoon middels de 3D visualisatie. Dit geeft niet alleen een mooie impressie van het eindresultaat, het helpt je ook bij het maken van definitieve keuzes tijdens het proces.

Niet zomaar een tekenbureau

Of je nou een concreet plan hebt en tot in het kleinste detail weet wat je wilt, of juist alleen nog een gevoel van welke kant je op wilt maar het nog niet voor je ziet: samen gaan we het gewoon waarmaken. Wat je wens ook is, bij ons kun je terecht voor het hele traject: het bouwkundig tekenwerk, het regelen van de vergunning, de begeleiding van het hele proces en het uitvoeren van de bouw. Bij onze projecten zie je een aantal van onze ontwerpen in regio Waalwijk.

Bouwmeesterstaat

Wij stemmen de processen van het ontwerpen en uitvoeren op elkaar af in één proces. Hierdoor kunnen we in ieder stadium inspelen op wat nodig is om jouw wens waar te maken. Middels onze unieke bouwmeesterstaat worden overzicht en duidelijkheid bewaakt en wordt binnen budget en planning gebouwd. Dit resulteert in tijdbesparing, kostenbesparing en de beste kwaliteit van jouw nieuwbouwwoning in regio Waalwijk.

Ben je benieuwd naar de speficieke mogelijkheden regio Waalwijk en wat tekenbureau FreSjo Bouwmeesters voor je kan betekenen? Lees meer over ons, bekijk onze werkwijze of neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Uw wens waarmaken?